Uutiset

Pallo pyörii -varainkeruukampanja on loppusuoralla - tule tukemaan lasten ja nuorten liikkumista

23.01.2022

Lähde: www.salibandy.fi

Lasten ja nuorten harrastamisen tukemiseksi viritetty Pallo pyörii -varainkeruukampanja on loppusuoralla, ja mukaan ehtii vielä. Kampanja jatkuu tammikuun loppuun saakka.

– Viimeistään nyt toivoisi ihmisiltä hyväntahtoisuutta, jotta voimme varmistaa salibandyseurojen arvokkaan työn lasten ja nuorten liikunnan edistämiseksi, Salibandyliiton yhteiskuntasuhdejohtaja Jari Kinnunen vetoaa.


– Korona ja sen mukanaan tuomat liikunnan rajoittamistoimet ovat purreet sisäliikunta- ja joukkuelajeihin kaikkein ankarimmin. Pahimmillaan meillä on käsissämme yhteiskunnallinen liikkumattomuuspommi. Uhkana on menettää kokonainen sukupolvi, joka joutuu kärsimään liikunnan rajoittamistoimien negatiivisista vaikutuksista vielä pitkään. Siksi on ensiarvoisen tärkeää, että urheiluseurojen toiminta pystyttäisiin varmistamaan siten, että seuroissa olisi tulevaisuudessakin resursseja ja voimavaroja houkutella kyydistä pudonneet kymmenet tuhannet lapset ja nuoret takaisin liikunnan pariin. Pienistäkin puroista syntyy vuolas virta, ja lahjoittaminen onnistuu pienemmälläkin summalla vaivattomasti ja turvallisesti lahjoitussivuston kautta.

Lahjoittaminen on tehty todella helpoksi ja mukaan pääsee jo pienellä summalla. Alla oleva linkki vie suoraan lahjoitussivulle, jossa voi halutessaan kohdentaa varojaan myös yksilöidymmin haluamaansa kohteeseen tai seuraan. Kampanjan järjestäjä Salibandyn Tuki -Säätiö pitää huolen siitä, että varat ohjataan oikeisiin kohteisiin.

– Lahjoittamalla olette mukana tukemassa tärkeää asiaa. Näytetään yhdessä voimamme ja kannustetaan uusia jäseniä lajin ja junioritoiminnan pariin. Pidetään huolta siitä, että salibandyn seuratoiminta kukoistaa ja pallo pyörii vilkkaasti eri puolilla Suomea myös tulevina vuosina, Kinnunen painottaa.

Linkki lahjoitusportaaliin: www.pallopyörii.fi

Lisätietoja:

Jari Kinnunen
Yhteiskuntasuhdejohtaja
sidosryhmäsuhteet, yhteiskuntasuhteet, järjestösuhteet, vaikuttajaverkostot, edunvalvonta ja suhdetoiminta, Respect-järjestelmä
jari.kinnunen@salibandy.fi
23.01.2022Pallo pyörii -varainkeruukampanja on loppusuoralla - tule tukemaan lasten ja nuorten liikkumista
20.01.2022Salibandyn tutkimustieto on koottu yhteen paikkaan
28.04.2021Iiro Kinnunen jatkaa amppareissa
14.04.2021Koolla on merkitystä ? sisäliikuntatilojen rakentamisessa pitäisi huomioida muunneltavuus ja monikäyttöisyys
16.03.2021Kuntavaikuttamisen webinaari
12.03.2021Lohduttomia lukuja nuorten liikuntaharrastuksen lopettamisesta ? valtaosa ei aio palata
11.03.2021?Seuratoiminnan tulevaisuus on turvattava riittävän järeillä toimilla? - Salibandyliitto on huolissaan seurojen toimintaedellytyksistä ja lasten ja nuorten hyvinvoinnista
10.03.2021Divarijoukkueille koronatukea Salibandyn Tuki -säätiöltä
08.02.2021Paluu tulevaisuuteen ? pihapelikampanjan työpaja kutsuu seurat yhteen suunnittelemaan Pihapeliviikkoa
26.11.2020Sveitsistä lainapestillä O2-Jyväskylään palannut Iiro Kinnunen: "Intoa puhkuen palasin"

Siirry arkistoon »